Warning: preg_replace(): Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /home/customer/www/laserway-al.com/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19
Rreth Nesh - LASERWAY Clinic

Rreth nesh

Per here te pare ne Shqiperi , Klinika Laser Way krijoi per ju nje qender te specializuar , qellimi i se ciles eshte krijimi i mundesise per trajtimin definitiv te renies se flokut.

Ne bashkepunim me klinika te specializuara Europiane, Klinika Laser Way Ju ofron parandalimin nje here e mire te renies se flokut si tek burrat ashtu edhe tek grate,si dhe shtimin e tij.

Tashme behet e mundur edhe ne Shqiperi metoda me e avancuar e TRANSPLANTIT TE FLOKUT, (Direct Hair Implant), FUE, e cila ju garanton FLOKE TE RINJ, TE SHENDETSHEM PERGJITHMONE.

Per nevojen e njeriut modern ,ne permiresimin e pamjes estetike me ane te metodave tashme te kualifikuara kemi krijuar tashme nje qender estetike me personel mjekesor te specializur ,me pervoje 14 vjecare .

Me perkujdesje te vecante kundrejt te gjithe personave qe e besojn problemin e renies se flokut tek Klinika Laser Way ne ofrojme sherbime ekskluzive Per Transplantin e flokut, si dhe per terapine e flokut

DIANGNOZE E SAKTE

INFORMACION TE BESUESHEM

PERBALLIMIN E TE GJITHA PROBLEMEVE PER SHENDETIN E FLOKUT TUAJ

Stafi yne i mjekeve i cili perbehet nga mjeke te huaj te cilet kane mbi 14 vjet eksperience ne transplantin flokut ju garanton nje rezultat te shkelqyer estetik .

Duke qene se jemi e vetjma Klinike e specializuar qe ofrojme sherbime ekskluzive per trajtimin e flokut si ne SHQIPERI edhe ne KOSOVE aktiviteti yne ka ngjallur nje interes te vecante si ne mediat e shkruara ashtu edhe ato vizive me intervista te ndryshme te mjekeve tane.

PRENOTO KONSULTEN!

skype

Na kontaktoni ne SKYPE

whatsapp

Na kontaktoni ne WHATSAPP

+355682081816

viber

Na kontaktoni ne VIBER

+355682081816

facebook

Na kontaktoni ne FACEBOOK