Warning: preg_replace(): Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /home/customer/www/laserway-al.com/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19
Terapi Floku - LASERWAY Clinic

Terapia e Flokeve

Ekzistojne metoda nepermjet te cilave mund te ngadalesohet ose frenohet ritmi i dobesimit dhe humbjes se flokut tuaj.
Ne ne Laser Way praktikojme metoden me te avancuar per trajtimin e flokeve te dobesuar dhe renies se flokut - laserin profesional per rigjenerimin e folikulave te flokut.

Pas nje ANALIZE te avancuar te gjendjes te flokut tuaj, e cila realizohet ne laboratore moderne nepermjet metodes Capillure Test, behet i mundur DIAGNOSTIKIMI dhe evidentimi i faktoreve qe shkaktojne renien e flokut si dhe percaktimi i nevojave potenciale per mikronutrientet esenciale per nje flok te shendetshem.

TERAPIA e personalizuar per cdo klient percaktohet mbi bazat e rezultateve te analizes se hollesishme dhe diagnozes se kujdesshshme, dhe perfshin terapine zevendesuese me mikronutriente te pershtatur sipas nevojave te individit dhe perdorimin e laserit profesional per oksigjenimin dhe rigjenerimin e folikulave te flokut.

KLINIKA LASER WAY ofron Analiza te vecanta per flokun si: Diagrama e rrenjes se flokut, matja e dendesise se flokut, percaktimi i mungeses se substancave te nevojshme per shendetin e flokut, diagnoza e renies se flokut si dhe parashikimi i zhvillimit te tij.

Per cdo klient programet e vecanta ne gershetim me teknologjine moderne perballojne me sukses te gjitha rastet e renies se flokut.

PRENOTO KONSULTEN!

skype

Na kontaktoni ne SKYPE

whatsapp

Na kontaktoni ne WHATSAPP

+355682081816

viber

Na kontaktoni ne VIBER

+355682081816

facebook

Na kontaktoni ne FACEBOOK